Middelen

Succesvolle campagnes zijn vandaag de dag onmogelijk zonder de juiste mix tussen online en offline middelen. De middelenkeuze moet altijd gestuurd worden door de doelstellingen. Om de premiumkwaliteit van onze campagnes te garanderen houden wij de productie van alle middelen in eigen hand. Van magazines tot high-end video’s, van corporate identity tot displaybanners en van beursstand-ontwerp tot een website.

Online
Sorpasso levert met haar onlinecampagnes al 10 jaar meetbaar resultaat voor haar klanten door slimme en doordachte inzet van de laatst beschikbare online technieken met altijd maar één doel: kwalitatieve leads.

De ontwikkelingen in online marketing gaan razendsnel. Constant up to date blijven en doorlopend leren van lopende campagnes zijn de kritische succesfactoren om voorop te blijven lopen en het uiterste uit campagnes te halen.

Wij zien vaak dat er vanuit de techniek gekozen wordt voor een campagnemiddel, zonder na te denken over de vraag waarom die techniek wordt ingezet. Bij Sorpasso denken we vanuit de campagnedoelstellingen en kiezen daar de juiste combinatie van onlinetechnieken bij.

Geïntegreerde online communicatie is essentieel om de besteedbare budgetten optimaal te laten renderen. Het laten samenwerken van alle communicatie-instrumenten is een kunst die we goed beheersen. Op deze manier combineren we de unieke mogelijkheden van de onlinetechnieken tot een strategisch geheel dat groter is dan de som der delen.

Uiteindelijk zijn alle onlinetechnieken niets zonder communicatiekracht en kwaliteit van de inhoud. Immers een displaybanner, tekstadvertentie of instream video die niet tot actie aanzet leidt niet tot het gewenste resultaat.
Succesvolle campagnes zijn altijd een combinatie van een slimme strategie, opvallende creativiteit en een doordachte media/ middelenmix.
Sorpasso heeft de volgende onlinedisciplines in huis:
Resultaat meetbaar maken. Zonder meetbare resultaten eindigt elke vorm van online marketing in verspilling en tegenvallend resultaat.

Google Analytics. Technische implementatie, heldere analyses en rapportage van gegenereerde data. We zijn Officieel gecertificeerd door Google.

Hotjar. Hiermee krijgen we inzicht in het on-page gedrag en intenties van websitebezoekers middels heatmaps, on-page recording van bezoekersgedrag, formulieranalyse, poll’s en bezoekersfeedback.

Google Data Studio. Rapportage systeem waarmee klanten real time op de hoogte blijven van
essentiële KPI’s (Key Performance Indicators).

Websitetraffic. Tegen zo laag mogelijke kosten, zo veel mogelijk en van zo’n hoog mogelijke kwaliteit dat zijn de voorwaarden. Elk product of dienst kent zijn eigen voorwaarden dus een eigen oplossing. Voor Sorpasso telt alleen het resultaat.

SEO. Zoekmachineoptimalisatie voor gratis verkeer, Sorpasso kan u helpen bij zowel technische optimalisatie van de website als bij content-creatie en linkbuidling.

SEA. Zoekmachine-adverteren voor snel resultaat en maximaal bereik op korte termijn. Sorpasso is officieel Google Ads gecertificeerd.

Display (banner) adverteren. Bereik van doelgroepen gebaseerd op demografische, geografische en interesse. Sorpasso is officieel Google Ads gecertificeerd

Video adverteren. Maximale impact gebaseerd op hoogwaardige video en gericht op geografische, demografische en interessekenmerken

Retargeting. Targeting-techniek om bestaande bezoekers nogmaals te bereiken voor verdere verdieping van een boodschap of juiste te herinneren aan een bestaande behoefte.

Google Shopping. Geautomatiseerd adverteren van producten, veelal specifiek voor webshops. Sorpasso is Google Shopping gecertificeerd

Instagram. Gericht doelgroepen bereiken gebaseerd op interesse of online gedrag, content & sterke copy zorgen voor inspiratie bij de targetgroup. Dit leidt weer tot interactie met de doelgroep.

Facebook. Sterke doelgroep-segmentatie zorgt voor bereik bij precies de juiste target group. Snel op een groot bereik inzetbaar. Communicatie met de doelgroep en, indien juist ingezet, een bron van data over de doelgroep.

Conversieoptimalisatie. Leads of onlineomzet, dit is waar Sorpasso het voor doet. Creativiteit en kennis van zaken zorgen voor een aanmerkelijk hoger resultaat zonder de kosten te verhogen.

Leadform optimalisatie. Meer informatie vragen betekent vaak minder leads maar wel van een hogere kwaliteit, wij hebben de kennis hoe we de maximale balans vinden voor uw leads.

Checkout optimalisatie. De online kassaomgeving is de belangrijkste hindernis die klanten nog moeten nemen voordat u succes heeft, wij zorgen dat zo min mogelijk klanten uit de kassarij stappen.

Leadgeneratie. In welke aankoopfase hebben klanten aan welke informatiebehoefte? En hoe kunnen we als aanbieder het resultaat van die informatievoorziening vergroten? Creativiteit in combinatie met ervaring en kennis van de klant zorgen voor maximaal resultaat voor onze klanten.

Content. Welke informatie moeten bezoekers krijgen op welke manier voordat ze welke actie ondernemen. Een essentieel deel voor online succes!

Tekstschrijven. Commerciële tekst of juist verleidend of informatief, alleen de stijlkeuze maakt al het verschil tussen geen of maximaal resultaat. Sorpasso’s copywriters weten hoe ze klanten online moeten verleiden.

Fotografie. De juiste setting, emotie en positionering van een product maakt het verschil. Sorpasso heeft meer dan 20 jaar ervaring met fotografen in vrijwel elk specialisme. Wij zorgen voor een maximale presentatie!

Opmaak. Een beeld in de juiste omgeving met de juiste stijl en emotie plaatsen dat is waar een merkidentiteit gemaakt wordt.

Video. Maximale impact dat is wat video heeft, bewegend beeld met geluid en tekst zo raken we elke klant in het hart met uw product of dienst.

Tijd voor een goede kop koffie?
Bel 06 51414894 of mail welcome@sorpasso.nl

Middelen
About
Team
Ons werk
Contact

Sorpasso – concepten & campagnes
Gooimeer 6-40, 1411 DD Naarden