JBR consultants

JBR Management consultants

JBR is een onafhankelijk adviesbureau voor besluitvormers binnen beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven, investeerders en banken, zowel in Nederland als (ver) daarbuiten. Het focust zich op zes sectoren. Daarin is het zeer goed ingevoerd en dat maakt het tot een gesprekspartner die helpt om scherpe analyses naar de dagelijkse praktijk door te vertalen. Realistisch, energiek en ‘hands on’. Om de continuïteit van een onderneming te helpen waarborgen, groei te (her)vinden of aan zwaar weer te ontsnappen.


Verzoek aan Sorpasso

Ontwikkel een merk- en communicatiestrategie waarmee JBR zich duidelijk kan onderscheiden van de grote adviesbureaus, met een heldere focus op de zes sectoren waarin het de absolute expertise in huis heeft. Met de juiste corporate identity komt de premium uitstraling dan vanzelf.

De strategie
Sorpasso heeft na interviews met klanten en consultants een strategie ontwikkeld die gebaseerd is op het omgaan met vraagstukken en dilemma’s die bij ondernemingen kunnen ontstaan.
Wat betalen we voor die overname? Bestellen we onze schepen in China of Taiwan? Moeten we onze groei met eigen of vreemd vermogen financieren? In welke sectoren gaan we investeren? Of juist minder doen?
Kortom, we laten aan de hand van scenario’s zien dat JBR veel denkkracht voor de zes sectoren in huis heeft en dat het de wereld van de klant door en door kent.
Die belofte vinden we terug in de website, sectorvideo’s en andere zaken.
De video’s worden aan de hand van een sophisticated online marketingprogramma bij de doelgroep gepresenteerd.

Klik hier voor de website

Tijd voor een goede kop koffie?
Bel 06 51414894 of mail welcome@sorpasso.nl

Middelen
About
Team
Ons werk
Contact

Sorpasso – concepten & campagnes
Gooimeer 6-40, 1411 DD Naarden