De Valk Yachtbrokers

Yachting

De Valk Yachtbrokers

Verzoek aan Sorpasso

Ontwikkel een propositie die uniek is voor de Nederlandse markt van jachtmakelaars en zorg dat deze positie uitgebouwd wordt.

Propositie door Sorpasso

Het online bereik van de website van De Valk is zo groot dat we met zekerheid kunnen zeggen dat een jacht dat bij De Valk te koop ligt het grootst bereik van potentiële kopers heeft dat mogelijk is. Hiermee neemt de kans op een snelle verkoop voor de verkopende partij toe.

De uitvoering
De basis voor het bereik van de site van De Valk ligt in een doordachte en goed uitgevoerde SEO-strategie. Hiermee is in de Europese markt een ongeëvenaard bereik gegenereerd.
Daarnaast zijn er diverse campagnes in AdWords zoeknetwerk en displaynetwerk opgezet waarmee de klant blijft terugkomen op de site en De Valk constant onder de aandacht blijft.
Vervolgens hebben ook diverse partnerbedrijven in de uitgebalanceerde strategie ingehaakt, waarmee het bereik van De Valk ook hier resultaat oplevert.
Het online bereik is voor het management helder inzichtelijk en er wordt regelmatig op strategisch niveau geadviseerd.
Als laatste stap in de online strategie is via verschillende wegen ook voor de potentiële verkoper van een jacht objectief inzichtelijk gemaakt hoe het bereik van De Valk zich verhoudt tot dat van de collega’s.

Klik hier voor de website

Tijd voor een goede kop koffie?
Bel 06 51414894 of mail welcome@sorpasso.nl

Middelen
About
Team
Ons werk
Contact

Sorpasso – concepten & campagnes
Gooimeer 6-40, 1411 DD Naarden