Sevenstar Yachttransport

Yachting

Sevenstar Yachttransport

Verzoek aan Sorpasso

Inzicht in het rendement van diverse (online) campagnes, advies m.b.t. tot het vergroten van bereik en effectiviteit en het opzetten van een campagne met aantoonbaar resultaat.

De analyse van Sorpasso

Allereerst zijn er op de website doelen gedefinieerd en zijn deze doelen meetbaar gemaakt. Op basis van de meetresultaten kon worden vastgesteld dat de bestaande Google AdWords-campagne matig rendeerde. Daarnaast kwam uit de strategische analyse naar voren dat er een kans lag op het gebied van geotargetting rondom beurzen.

De uitvoering
De AdWords-campagne is volledig opnieuw opgezet waardoor we een aantoonbare rendementsverbetering van ca. 600 % behaalden. Op basis van deze grote stap voorwaarts is in de loop van een aantal jaren een campagne uitgebouwd die een constante stroom van leads genereert tegen voorspelbare kosten.
Voor meetbaar resultaat is er ook een systeem ingericht waarmee we de online gegeneerde leads offline kunnen volgen tot aan het moment dat ze een deal worden. Met dit systeem zijn we in staat om meer en minder waardevolle leads te scheiden in onze marketing.
Rondom events zoals de Monaco Yacht Show wordt het displaynetwerk ter plaatse ingezet om in korte tijd extreem veel zichtbaarheid online te genereren binnen de doelgroep.

Tijd voor een goede kop koffie?
Bel 06 51414894 of mail welcome@sorpasso.nl

Middelen
About
Team
Ons werk
Contact

Sorpasso – concepten & campagnes
Gooimeer 6-40, 1411 DD Naarden